ClickCease Servicii funerare profesionale - Liviu Funerar Expres
Servicii funerare
Experienţa noastră îţi asigură un transport rapid, în cele mai bune condiţii, direct la adresa solicitată din Romania.
Repatrierea persoanelor decedate implică multă responsabilitate, efort, timp, abilităţi, prin urmare, agenţii noştri calificaţi doresc să îţi fie alături în aceste momente atât de grele! Nu vrem să mai adaugăm o povară la suferinţa pe care o ai, de aceea considerăm că preţurile noastre sunt avantajoase şi variază în funcţie de posibilităţi. În tot acest timp, noi ţinem legătura cu familia pentru a şti în ce stadiu se află transportul şi pentru a anunţa ora exactă la care va începe ceremonia de înmormântare.
Repatrierea se face într-un timp scurt, vrem să îţi oferim tot sprijinul de care ai nevoie!

Avem specialişti care se vor ocupa de fiecare aspect în parte, de pregătirea documentelor, a limuzinei cu care va fi transportată persoana dragă, apoi de obţinerea tuturor aprobărilor şi a actelor din ţara în care aceasta se află şi, nu în ultimul rând, de transportarea acesteia într-un vehicul dotat cu sistem frigorific. Aşteptăm telefonul tău pentru a primi informaţiile de care avem nevoie şi suntem pregătiţi să demarăm procedurile legate de repatrierea persoanei decedate.

Ce presupune?

Acest serviciu include ridicarea persoanei decedate de la morgă/spital, depunerea într-un sicriu căptușit cu zinc (numai în scopul transportului), relația cu autoritățile abilitate și obținerea tuturor actelor și certificatelor necesare pentru transportul decedatului.

În cazul transportului rutier, îmbălsămarea nu este necesară - vehiculele noastre sunt dotate cu sisteme speciale de control al temperaturii care conservă trupul - dar se poate organiza la cerere.

  • Maşină localizată permanent în Londra
  • Transport frigorific
  • Timp scurt de reacţie.
  • Preţuri avantajoase

Rapid, eficient, ieftin

Acesta este un serviciu door to door, iar transportul se efectuează direct la adresa din țara de destinație.

Este un serviciu ieftin și rapid, presupune mai puține documente de completat și întocmit din partea noastră și, în consecință, majoritatea repatrierilor sunt rezolvate foarte rapid. Experiența noastră și vehiculele de care dispunem într-o serie de țări ne permit să ne deplasăm rapid între țările accesibile pe căi rutiere.