ClickCease Repatrieri Romania - Repatriere decedat - Transport decedati international
SERVICII DE REPATRIERE
Serviciul de repatriere a unei persoane decedate implică o serie de demersuri: preluarea acesteia de la spitalul sau morga din ţara în care a decedat, efectuarea şi obţinerea unor documente legale, asigurarea articolelor funerare necesare, a unui vehicul dotat cu sistem frigorific şi, nu în ultimul rând, e foarte importantă durata în care se efectuează toate acestea, împreună cu transportul la adresa din ţară. Familia şi persoanele dragi îşi doresc ca persoana pe care au pierdut-o să fie adusă în ţară cât mai repede posibil, iar Compania Repatriere Liviu Funerar Expres de asta se ocupă! Transportul este sigur şi vehiculele de care dispunem ne permit să ne deplasăm rapid dintr-o ţară în alta.
Fără o companie specializată, costurile repatrierii unei persoane care s-a stins din viaţă în afara ţării sunt de ordinul miilor de euro. În cazul în care alegeţi firma noastră de repatriere, nu mai este nevoie să se deplaseze niciun membru al familiei, toate procedurile sunt efectuate de către membrii echipei noastre specializate şi cu experienţă în domeniu. Compania Repatriere Liviu Funerar Expres înţelege prin ce durere treci şi vrea să îţi ofere sprijin în aceste momente grele. Ne poţi contacta la numărul de telefon sau la adresa de e-mail de pe pagina noastră de contact şi atunci vom pune la punct toate detaliile pentru a te asigura încă de la început de transparenţa, seriozitatea şi profesionalismul de care dăm dovadă.

Asistenţă imediată

In cazul pierderii unei persoane dragi în Anglia, Italia, Germania, Austria, Franţa, Belgia, Norvegia, Olanda, Irlanda, contactează-ne la unul din numerele de telefon afişate mai jos sau la adresa de e-mail: comenzi@liviu-repatrieri.ro. Ne vom ocupa de absolut toate formalităţile ca aceasta să fie adusă acasă în cele mai bune condiţii! Mai multe detalii, găsiţi pe paginile site-ului nostru.

  • Maşină localizată permanent în Londra
  • Transport frigorific
  • Timp scurt de reacţie.
  • Preţuri avantajoase

Rapid, eficient, ieftin

Acesta este un serviciu door to door, iar transportul se efectuează direct la adresa din țara de destinație.

Este un serviciu ieftin și rapid, presupune mai puține documente de completat și întocmit din partea noastră și, în consecință, majoritatea repatrierilor sunt rezolvate foarte rapid. Experiența noastră și vehiculele de care dispunem într-o serie de țări ne permit să ne deplasăm rapid între țările accesibile pe căi rutiere.